Home Informacione Ju nuk jeni ‘shumë të zënë’ për të qenë aktiv gjatë karantinës së koronavirusit: Ekspertët e shëndetit shqetësohen për mpiksje të gjakut, shtim të peshës, dhe probleme tjera